Živý stín

Živý stín

Anotace: o jednom člověku, co si to zaručeně nepřečte

Ve vyhaslém tichu,
co tak podivně zní,
ve společnosti neživých zdí,
leží stín.
Spí
a možná, že sní.
Nedokáže si vzpomenout
kolik je to vlastně dní,
co naposledy zažil
ten pocit z lidské přítomnosti.
A tak přežívá
a žije jen z nutnosti.
Občas když usíná,
snaží se vybavit střípky minulosti.
To pak vybledlé věci,
jeho tišší společníci,
poslouchají dlouho do noci
jak živé stíny naříkají,
když jim už dávno není pomoci
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, poustevník Jirka, 0-0, Holis, Myrja, okapovaroura, Petbab, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí