Oči

Oči

Anotace: zamilovaná básnička, trochu smutná trochu nadějná

Oči máš modré průzračné,
Tvé oči ve tmě svítí.
Viděli, cítili nedávno,
Jak v mrazu chřadne kvítí.

Kdo by ti snesl modré z nebe
sex, drogy a rockenroll,
tím vším by jenom zakryl Tebe,
Jenom by zkalil tvůj bol.

Čekáš na toho, který zná tě,
Dokáže s tebou pobývat.
Kdo neuteče, když ty brečíš,
Kdo nosí v sobě kámen stejný,
Kdo dokáže tě milovat.
Autor lapi, 02.08.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: jusTMee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí