Mezi řádky

Mezi řádky

Anotace: ................

Mezi řádky,
v hluboké propasti,
hledám ostrov svobody,
s troškou lásky,

modrá obloha,
bílé obláčky,
dřevěné loutky,
popsané listy,
nevykřičené touhy,
zapsané vzpomínky,
krví pokřtěný dopisy,

silnice se líně táhne,
z cesty mě nikdo nevytáhne,
do hospody každý táhne,

inventura s čísly,
hadí pohledy,
vesmírná znamení,
objevení vědění.
Autor Vlk v rouše, 02.08.2008
Přečteno 250x
Tipy 12
Poslední tipující: Oťas, Equus przewalski, Helena Buchtová, Rolnička, Caracol, Psavec, Holis, okapovaroura, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych ráda věděla, kde ten ostrov svobody je

04.08.2008 03:45:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí