šachy

šachy

Anotace: život jsou šachy

jen skleněné šachy na stole zůstali,
a po mém králi stéká moje krev,
to jest má životní partie,
dnes večer jsem ji hrál,
soupeřem mi byla smrtka,
jen přišla odložila kosu,
a řekla tak pojď hochu,
já přemluvil ji na životní partii,
když jsme tam seděli a hráli,
prošel jsem si celý svůj život…
a potom jsem svůj prst nechal krále položit….
Autor vincent christian böll, 02.08.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta nálada, atmosféra, co z toho čiší..

13.11.2008 22:53:00 | Isobel

to je spise uvaha,ale dobra

02.08.2008 22:47:00 | v.hercik

Zaujal mě pouze poslední verš, jinak mi to přijde takové neslané nemastné.

02.08.2008 22:45:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí