Dokonalý svět

Dokonalý svět

Anotace: Někdy závidíme lidem, jejích dokonalé životy. Bohatí, oblíbení, nebojácní ? Každý máme problémy!

Naprosto dokonalý svět
bez obtíží a bez nesnází
takový jaký ho každý chce
a přece mi tu něco schází.
Jevím se krutá, nedostupná
nic není pravda, jen jsem smutná.
úsměvy sem a zase tam
tohle je paní to zas pan...
Všem kolem jistě představí tě
musíš být dospělá, i když jsi dítě
nemůžeš chodit tam, kam chceš
teď chvílí stůj a potom lež!
Musíš jít zpříma, jistá v kroku,
nesmí být slza ve tvém oku
naprosto dokonalý svět
bez obtíží a bez nesnází
tak takový se jeví všem
už víte, co mi tolik schází?
Autor prouteny kosik, 02.08.2008
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, 6thSun, Holis, Verena, Churry, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuším to...scházím to nám více...

02.08.2008 23:30:00 | Verena

Jen si to bez obav vem! "o)

02.08.2008 23:18:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí