U křížů

U křížů

Anotace: "Nemáme konce a jediný jsme jen melodický hlas,jenž zpívá nás každého chvilku po sloce sloku" F.Š.

Sbírka: Slova moje vlastní

Paprsky sluneční odráží od křížů,
vzpomínky na ty,co se zemí splynuly.
Tiše spí ve stínu náhrobků žulových-
nic je tu netíží,ni život minulý.

Ten věčný koloběh života na Zemi,
týká se každého,člověka,rostliny
a jako čistý sníh pokrytý sazemi,
zas jiný očistí od hříchů od viny.

Jsme jeho součástí a tou i zůstanem,
ikdyž nám odbijí života hodiny...
Autor Pietro, 17.08.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí