Z5

Z5

Anotace: Když mi říkali že se vše změní měli pravdu, jsem šťastná....

Mám chuť psát veselé básničky,
jsem totiž šťastná, lidičky,
slunce svítí zase jasně,
je mi fakt neskutečně krásně!!!
Zničená jsem byla,
v temnotě jsem žila,
najednou všechno zkrásnělo,
teď když se slunce zatmělo,
vysvitla naděje na budoucnost krásnou,
kéž by stala se tak jasnou,
našla jsem slunce svého života,
ze srdce zmizela všechna prázdnota,
teď je tam jen naděje,
snad tam kde platná bude se poděje…
Autor Ketvin, 03.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak gratulujeme! :-)

15.08.2008 09:45:00 | 6thSun

Pochybnost bývá počátkem neúspěchu...

04.08.2008 13:40:00 | SZN

tak to ti přeju.... Taky doufám, že se to u mě obrátí, ale už začínám pochybovat

04.08.2008 03:14:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí