V kostelíčku

V kostelíčku

Anotace: ..trochu odlehčená..:o))

Bůh na tuti se splet´
(..je mu už hodně let
a tak to omlouvám..)
však pořád se ho ptám
proč chuť mi vínkem dal
a přitom zakázal
všeliké hřešení??
no tak při modlení
vždy jedno oko mžourá
a kousíček úst kňourá
ať mi dá znamení
jestli to vábení
co za šosy mě tahá
mám poslechnout?..či na hák
ho pověsit a nechat být!!
Jen Bůh mi může vysvětlit
zda za to..co mě chytá
budu na zadek bita
zda za to..co mě láká
mé vlásky nevykráká
zda za to..našeptání
mě nepleskne svou dlaní..
zda za mé toužení
mi nedá třeba vězení
A tak tu ze strachu
ze budu v koutě na hrachu
klečím na zemi studené
kolem mne svíce plamenné
..ON mlčí..ani nezamrká
mé pokušení do mě strká
a kolena mi dřevění..
tohle je ale trápení
svou modlitbu jsem zcela
dočista zapomněla
z pohledu na tu prdeličku
andílka v malém kostelíčku!
..oči mi těkaj´sem a tam
studený pot mít začínám
rty drmolí si.. PaneBože
na mysli Záhořovo lože
krev se mi v žilách valí
odstrašuje a palí
jak stigma na dlaních..
na druhou stranu hřích
jako by do mě pích´
(a to docela vítám)
tak rychle..rychle špitám
„odpusť mi Pane boží“
ať špatně si to nevyložíš
já za chvíli se vrátím
a otčenáše odříkám ti…
Autor šuměnka, 17.08.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí