Další rozměr

Další rozměr

Obohacena jsem o poznání,
že smrtí nic nekončí.
Zmítám se v myšlenkách
na další rozměr.
Je třeba skoncovat
se svým špatným já.

Dokud ještě není
příliš pozdě
pro mou duši,
která chce naleznout
věčný klid.

Ještě je stále čas.
Autor devcatko z jetele, 03.08.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, čertíček, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skoncovat se svým špatným já je čas,ale neodkládat
:-)

06.08.2008 09:35:00 | WAYWARD

to je zapisek v denicku..??

03.08.2008 13:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí