A ty už spíš!

A ty už spíš!

Anotace: ne vždy vychází všechno úplně podle našich představ (věnováno Marii Anně)

Možná až ráno
zeptám se Tě,
proč brala jsi si člověka,
co nezná Tvoje city.
Kdo není ostražitý,
rozvádí se pak i s vlastním stínem.
Zmožená splínem?
Nic dobrého Tě nečeká?

Zde je pár rad
jak najít znovu štěstí.
Jdi do zahrad,
voní tam barvy světa
a kvete radost z léta.

A nebo můžeš začít létat,
tam nahoře je svoboda a ticho.
Zdravíš se s ptáky, občas s Bohem,
poznáš pravý význam slova východ.
A brzy na to dostaneš zas hlad.

Budeš chtít cestovat,
vidět víc než jen katalánské pláně
chytit vítr, hladit ježky, ochutnat vína, chodit pěšky,
poslouchat čmeláky a hrát si na ně.

Je toho ještě tolik,
jenže ty děláš stojky místo hvězd.
Tak přestaň se ptát proč, jak a v kolik
a nech se vést miliónem cest
vstříc nejlepšímu období, jaké jsi kdy zažila.

A ne aby ses ještě trápila! :-)
Autor Mallerick, 03.08.2008
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamer.max, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mého názoru je to pěkné. :)

04.08.2008 22:19:00 | mašinka

presne to co chci cist :) email?? to si nemyslim...

03.08.2008 14:48:00 | Dreamer.max

clovek to mozna slyset potrebuje,ale jako basen me to nezaujalo, mozna jako e-mail :-)

03.08.2008 13:17:00 | saddova

Tohle je výborné! Přesně to občas potřebuju slyšet taky. Dík.

03.08.2008 12:59:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí