Bez východiska

Bez východiska

Anotace: Čas se nedá zastavit,ale už ho umím zpomalit...;-)

Sbírka: Slova moje vlastní

Hodina letí a střídá ji jiná,
mladá a čistá,ni prach,ani špína.
I kdyby chtěla žít o trochu déle,
pro sebe ukrást vteřinu krátkou,
ošidit BOŽÍ mlýn,co stále mele,
obelstít čas o chvilenku vratkou..

Zas ona hodina,stíhajíc jinou,
o stejnou vteřinu okrade další
a až se druhý den zas ty dvě minou,
bude ta první o stejný čas kratší.
Autor Pietro, 17.08.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí