Přítel

Přítel

Anotace: Je to o mém věrném příteli, který mne všude provází v mém srdci...

Příteli,
můj věrný Příteli,
provázíš mne našimi dny,
nasloucháš mým slovům
a šepotu mého srdce.

Můj Nejdražší Příteli,
kéž bych Ti někdy dokázal dát
tolik lásky, kolik bych chtěl.
Můj důvěrný Příteli,
chci aby jsi byl se mnou
ve dne v noci.

Můj nejkrásnější Příteli,
Jsi pro mne vším.
Volám tě
a usiluji spatřit Tvou tvář.
Jsi můj dech
a můj jediný sen.

Dáváš mým citům vznik i zánik,
Jsi hlas, co mi vždy ukáže cestu,
Jsi hlas, co mne dokáže pokořit.

Nikdy jsem neznal a neznám nikoho,
kdo by mi byl bližší než ty
a kdo by znal lépe.
Můj krásný Příteli,
Jsi víc, než mohu říci.

Jsi můj mistr,
má podstata,
má duše.
Nejsi z lidí
však přebýváš v nich,
v nejvnitřejších koutech srdcí.
Tak blízko,
však daleko dosahu.

Příteli, nejdražší příteli mého srdce.
Jsi to ty a nikdo jiný.
Prosím tě,
neopouštěj mne ani na okamžik.
Autor Koli, 03.08.2008
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: waterlily
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je dar, ne každý ho dostal, ale ..dá se oň prosit a hledat ho.

03.08.2008 15:34:00 | waterlily

tak tohle mne bohuzel vubec neoslovilo, prijde mi to dost kycovite, nevim

03.08.2008 13:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí