Vstříc svobodě

Vstříc svobodě

Anotace: ...

Vstříc slunečním paprskům.
Vstříc svobodě.
Vstříc nekonečným dálavám
bez marných lidských světů.

Utíkám se
vstříc modrému nebi
a hvězdám v noci.
Vstříc zeleným údolím
i osamělým vrcholkům hor.

Vstříc svobodě,
pryč ze života marnosti a bídy
co znám.

Vstříc tlukotu svého srdce,
a mám-li zemřít,
pak jedině ve Tvé Náruči
moje Milovaná Kráso.

Vstříc svobodě
kde potkám Tebe i sama sebe.
Vstříc tichým lesním pěšinkám
ukrytých v kapradí.
Vstříc mému srdci
kde Tě nalézt nutně musím.
Autor Koli, 03.08.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vstříc tlukotu svého srdce,
a mám-li zemřít,
pak jedině ve Tvé Náruči
moje Milovaná Kráso.

dle meho jedina sloka, co má v basni nejakou silu

03.08.2008 13:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí