Lehká euforie ze včerejška

Lehká euforie ze včerejška

Anotace: ..věci se mění..

Čeká na mě.
Od zítra to bude vše jinak.
Přijde,
udělá za vším tlustou čáru
a já
budu muset začít hezky od základů.

Už zítra.
Přijde si pro mě
a nepustí.
Budu se mu muset postavit čelem.

Nový život.
Krok vpřed.
Mám strach že nebudu dost silná.

Na nohách mě drží lehká euforie ze včerejška.
Vždycky si vzpomenu...
Autor vjeraa, 03.08.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí