Bolest

Bolest

Anotace: ..mé časté trápení..které je ukryto dost pod povrchem, ačto trpívám jak pes!! Miluji život!!

Zas vleču se s tou těžkou károu
Tíhou mi dlaně rozedírá
a cestou síly neposbírám
Neb náklad přibývá..

Vezu v ní zrozenou..mladou i starou
holku..ženu i stařenu-co zmírá
Ve strachu oči neotvírám
Neb času už moc nezbývá..
Autor šuměnka, 17.08.2005
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí