Rakovina

Rakovina

Anotace: Kdo rozhoduje koho zkosí?...Pro Lindu

Sbírka: Básník

Padáš na kolena
čípak je to vina?
Neplač!Stromy neodkvetou.
Je to rakovina.

Svou daň vybírá si.
Nehledě na lidské krásy.
Možná není spravedlivá.
Na koho sedne ten ji hned má.

V tvém domě s tebou něco žije,
posedává,krev ti pije.
To rakovina neúprosná,
pilná včela medonosná

Kdo rozhoduje koho zkosí?
Napadne stejně i když ji prosí.
Hůř už na tom asi nikdo není.
Nedočkáš se rozednění.

Padáš na kolena
čípak je to vina?
Neplač!Stromy neodkvetou.
Je to rakovina.

Asi máš poslední šanci vem to zpátky.
Všechny svoje ukřivdění,smutky a hádky.

Bez skalaninu svou pravdu všem lidem pověz.
Na duši ti koroduje nechutná rez.

Už přišel čas do postele jít.
Od teď co přeješ si to budeš mít.

Padáš na kolena
čípak je to vina?
Neplač!Stromy neodkvetou.
Je to rakovina.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 17.08.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

aj mne niekoho vzala ;-(((

14.01.2007 18:54:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí