Potřebuje trpět!

Potřebuje trpět!

Anotace: ....

Potřebuje trpět!

Stále nerozumím…
Pusť mou duši
Nech jí snít
Deštěm do ní bít

Potřebuje trpět!

Vždyť Andělé zhasli světla
Už je to dávno
Už nedoufám-já
V tvůj výběr…
Peřinou přikrytá
Zklamaná

Nerozumíš mi
Nerozumím ti
Stačí políbit
A Pochopit

Jedinou útěchou
Je být mrtvý
Jediným snem
Je žít
Jediný proč dýcháš
Je hudba
Žijeme protože do sebe necháme bít
Autor Yukki, 03.08.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: igniss, Psavec, Simísek, jusTMee, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka má hodně do sebe ... a něco na tem bude. Obsah je působivý.

03.08.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí