ty Julie já Romeo

ty Julie já Romeo

Anotace: ty Julie já Romeo

Je to dýl
já cítím
jako by na první pohlazení
jsem se zmýlil
už je to dlouho
co mi schází
tvá pomoc při nesnázích
a ani nádech není to co býval dřív

stejně jako by to bylo včera
hlavní role naše těla
ty Jůlie já Rómeo
stejně jako by to bylo loni
naše těla mezi stromy
ty Jůlie já Rómeo

Na malou chvíli
jsme zapomněla
věřit v lásku a ta mi uletěla
jen škoda že jí vítr nepřinesl zpět
na malou chvilku
měl jsi krátkou pilku
s ozubeným plátem co se láme,
neodolá

stejně jako by to bylo včera
hlavní role naše těla
já Jůlie ty Rómeo
stejně jako by to bylo loni
naše těla mezi stromy
já Jůlie ty Rómeo

já Jůlie já Rómeo
Autor Juloš, 04.08.2008
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí