vlastní svět

vlastní svět

Anotace: mít...

mít svůj svět
a v něm se nikdy nezastavit
mít svůj svět
kde je pořád co slavit

mít svůj kout
kde si jen sám sebou
sebou nikým jiným
a už ti nic nevemou

ten svět který ti dá vše
lásku
pochopení
ten který utře slzy tvé
když nejhůř je a zbytí není

nějakou nepatrnou skulinkou
kam vsoukám své tělo
před nástrahami světa
utéct by se chtělo

prostě schovat se pryč
od všech
a od všeho

/když čtu tu jednoduchou otázku:,, Které tři věci by jsi si vzala na pustý ostrov?"
není jednoduchá
nevzala bych si nic
něchtěla bych na ostrov
protože i tam je riziko
objevení/

zůstat neobjevena
navždy

touhou mou je tento svět
avšak není z něj cesty zpět
smrtí bránu do něj si otevřeš
jediná možnost že naposledy se ohlédneš...
Autor anima alba, 04.08.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Myrja, Simísek, Psavec, WAYWARD, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslim, ze nekdy prijde nekdo, komu se rada "objevis" :) jinak dobry, az na ten predimenzovany vers s ostrovem

10.08.2008 19:59:00 | Jen tvůj anděl

...zůstat neobjevená navždy?odvážné přání :-)

04.08.2008 13:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí