Rytmus v krvi

Rytmus v krvi

Anotace: ...

Kapkami se proplétám v rytmu samby,
tempo koluje mi v žilách,
nahá, zbavena studu a hanby,
tančím, co je v mých silách.

A déšť zvoní o listí,
v každém taktu tlumené bum,
kdo nezažije, nezjistí,
zda patří ke svým kořenům.

Rozezníváš vášeň v mém těle,
bubny v mém srdci buší hlasitěji,
rezonuješ mnou neotřele,
a i když skončíš, stále se chvěji...

Díky za snovou realitu,
ačkoliv bylo jí málo a v skrytu.
Autor ficule, 04.08.2008
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Kyle, Churry, Mraveneček, Myrja, Holis, Simísek, Belmon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Superdílko"o)

07.08.2008 11:14:00 | Churry

Pěkná:o)

04.08.2008 23:15:00 | Mraveneček

Samba by ti šla... :-)

04.08.2008 21:07:00 | Tony 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí