Coucou, že ještě žiju

Coucou, že ještě žiju

Anotace: ...

Nemusel jsem ujet tisíc čtyřicet pět kilometrů, abych viděl
Zvadlé květiny na papírových katafalcích
Uříznuté hlavy prasat za rozesmátými tvářemi prodavačů s masem
Cítit zápach výjimečných sýrů v horku před bouří
Moč několika psů, z nichž průkaz průvodu měl pouze jeden
Slyšet chaos a bourat rameny zavedené nepořádky
Jen umaštěný křik a...
...tik tak, tik, tak, tik...tik...t i c h o

Pod třešní středního věku, která mi vnucuje tak cize:
„Mon petit lapin“
„Mon petit chouchou“
„Mon petit poupon“
Je mi ticho, je mi zima na nohy
Počítám dvě kočky a dva psy, kteří s nimi nejsou do barvy
Straku co víc povídá než myslí...hledám kvůli stříbru její hnízdo
...tik tak, tik...tik...to ticho

Mám nic a všechno v jednom podivném shluku barev
Červené švihadlo vše rozbíjí, snažím se zvednout obě nohy
„Mon toutou“
Zamotané čtyři packy a pecky všude okolo i mou vinou
Jenže klid těch lidských dvorků a neschopnost té změny
Mne vystřeluje do oblak jak něco, jako nic
Směřuji tedy nikam, netoužím po ničem, nepatřím k nižádnému spolku
...tik, tak...jen „coocou“ mi občas ťukne do hlavy že ještě žiju
Autor Petr Miroslav, 04.08.2008
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: hanele m., callowsick, JardaCH, Monsignore, isisleo, WhiteSkull, Lota, AlenaMarieK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a víš že tentokrát ti to věřím? ...

12.08.2008 13:49:00 | JardaCH

..dobrý boj..
..vždycky je poblíž ..cosi..co nás postrkuje..
..někam.......tik..a..tak..

05.08.2008 22:38:00 | isisleo

1*

05.08.2008 00:33:00 | WhiteSkull

...mít nic a všechno...
et encore pendule á coucou
...bien plus...:-)

04.08.2008 23:28:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí