vybíjená do vlastních řad

vybíjená do vlastních řad

Anotace: hmmmm mno...mno...sakra:)

Dva muži pálí ledabyle do tmy
na delirium, jež je oslepilo,
jejich děti drží sevřenými pěstmi
to málo rozumu, co otcům ještě zbylo.
Ve tmě krev není vidět,
ve tmě se ztrácejí kořeny
a jeden z chlapců je od otce
na tváři do krve sedřený.
Žije kde žije, místo si nevybírá,
myslí, že s osmnáctkou přijde začátek,
zatím z ran na lících nic nenažraně zírá.
Kde není dobře, nedočkáš se vzorných robátek.
Autor kryplik, 05.08.2008
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, cevert, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvláštní a dobré.

05.08.2008 15:42:00 | WAYWARD

drsný, ale pravda 1*

05.08.2008 11:03:00 | cevert

Vtipně podaná pravda

05.08.2008 10:35:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí