S tebou

S tebou

Anotace: Básnička pro mého 4 letého bratránka

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

S tebou

S tebou je mi krásně jako v nebi.

S tebou zapomínám na čas a jsem zase malým dítětem.

Tvůj úsměv a zářivý očka spraví mi den i když jsem na tom zle.

Jsou ti jen 4 a přesto tvoje hlášky pobaví všecky okolo.

Tvoje vlásky připomínají oblohu bez jediného mráčku jen s tmavou duhou vzadu.

Den s tebou ubíhá rychleji a cítím se šťastná a bezstarostná.

Jsem šťastná, že tu jsi, že jsi můj malej bratráneček a sluníčko.

Jsem ještě šťastnější že konečně k sobě máme blíž.

Už se nebojíš říct mi: "Moni,dívej brouček." nebo mi dát malinkou bílou kytičku.

S tebou i z takových hloupostí mám šílenou radost.

S tebou i maličkost pobaví.

Ráda si s tebou hraju v pískovišti a sleduju jak se usmíváš a přemýšlíš.

Kdo mě a tebe nezná asi nikdy nepochopí a možná mě odsoudí.

Ale mám tě ráda víc než kohokoli jiného moje malinký blonďatý modrooký čluníčto!
Autor Moniska, 05.08.2008
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Zasněný básník, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s malými je to fajn... a ják!:-)

25.02.2009 19:11:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí