Vítám tě v klubu

Vítám tě v klubu

Anotace: přání k narozeninám

Dnes Tě vítám sestro milá
v klubu krásných třicítek
Nemusíš být z toho smutná,
stále je to krásný věk...
Chlapi kolem Tebe se točí
stačí kývnout a hned skočí
podržet Ti dveře nebo sebrat kapesník..

Takže drahá sestřičko
starostí jen maličko,
hodně štěstí, hodně lásky,
zatím ještě žádný vrásky..

Prostě život užívej
a lásku si vychutnej.
Autor Ladí, 05.08.2008
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí