Milosrdenství

Milosrdenství

Anotace: :)

Od bolesti je tak blízko k radosti,
jen krůček, možná pohyb víčky.
Člověk se svými učenými znalostmi,
je tvůrce, co seje a prodává klíčky.
Nedej bože zahynouti nám ani budoucím,
vždyť nádoby jsme tupé, plné zlosti.
Vychytralost je způsobem sobectví,
které zlobu zatlačuje až do morku kostí.
Jsou stále ještě hodní lidé pln milosrdenství,
nenech je zemřít v prachu cesty,
vždyť nevinnost je vrozena už od dětství
a ne v show zviditelněné gesty.
Autor Ďábel sám, 05.08.2008
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Psavec, Holis, saddova, Lost Dream, Petbab, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujala mne myslenka...

05.08.2008 20:55:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí