Zklamání

Zklamání

Anotace: Vím jak se cítí

Noční vánek
cítíš jak fouká
ta milá slečna
na tebe kouká

Mrazivá noc
cítíš jak studí
ta lásky moc
dívenku budí

Vyprávíš kolik znáš andělů
a kolik zná ona?
na jednoho hledí právě

Po pár letech
její ztracené iluze
vzpomínky na léto
nenávist k víře

Ty kouzelné příběhy
co jsi jí vyprávěl
překrásné příběhy
vymyšlené?

Nenávist sebe, lásky i víry

Lhal jsi.
Autor Neaira, 05.08.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vice s stemi basnemi pohraj...

05.08.2008 21:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí