Sladkost

Sladkost

Anotace: Basnička kterou jsem napsal když jsem myslel na jednu holku kterou mam hodně rád. Už jsi ji přečetla a souhlasila že i ostatní by měli vědět jak zažít sladké potěšení.

Už jen ty jsi sladká jak čokoláda,
hezká slova od tebe poteší,
nežná pusa pak sladká jest,
polibek ješte slaší pak je.

Kousek hroznového vína sladký může být,
broskvička též sladká může být,
banán též sladký může být,
však polibek od tebe nejsladší dozajista je.

Kousek čokolády sladký je,
avšak jen pomíjivá chuť to jest,
kousneš a hned cítíš tu chuť,
zachvilku ale již jen prazdný obal máš.

Ovoce sladké jest též,
vydrži déle než sladká čokoláda,
však i to pomine,
a jen vitamíny pomáhají tělu dále.

Polibek však nejsladší je,
rty se rozpoji ale city zustavají,
třes se zmírní ale vzpomínky zustanou,
a sladkost na rtech je dál...
Autor majxik, 05.08.2008
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: Woski, Loved by everyone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá,hezoučká:)

28.08.2008 20:05:00 | Woski

Pravda - pravda tak to je.....hezký ;-)

06.08.2008 01:38:00 | LSI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí