Naděje

Naděje

Anotace: ...letní...

Když smích se svíjí
a vřeští o naději,
smraštím čelo a kýchnu potají;
vždyť ledy v srdci láskou roztají,
tak nechám ty, co chtějí,
hulákat o naději,
jen ta má
bude vklíčená
mezi slova srdce.
Autor Dilla, 05.08.2008
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Sunny, Badya, sarycek, Holis, Bíša, Gregy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí