Fádní

Fádní

Anotace: Můj pohled na svět ve kterém žiju a jeho nejlehčí únik.

Každej den tak zoufale fádní
Ne, ne není to zdání
Mysl se realitě brání

Šahám pro mé povzbuzení
Ne, ne zákonné to není
Svět se maže, krásně mění

Zlato, drogy proudí v žilách
Ne, ne teď nejsem v tvých silách
Možná jsem překročil únosný práh

Mozek pulzuje, tak nechutně
Ne, ne nekoukej se smutně
Potřebuju dávku nutně

Zlato, ty si myslíš že mi pomůžeš?
Ne, ne tady nic nezmůžeš
Všechno kolem bolestná lež.

Aspoň chvíli to nebolí
Ano, ano opravdu mi to za to stojí
Cítím, jak se duše hojí…
Nemluv, každej má pravdu svojí.
Autor Edmond Kadad, 05.08.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: slečna.závist, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen láhev na dosah postele,jen ta ti pěkně ustele :-)

07.08.2008 07:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí