Cítím se....

Cítím se....

Anotace: Když člověk smutní ........

Cítím se jako slunce bez paprsků,
když se píchnu do prstu bez náprstku.
Cítím se jako řádky bez písmena,
tak jako dítě bez jména.
Cítím se jako ulice bez domů,
jako blezky bez hromů.
Cítím se jako tělo bez duše,
jako když ti kámoš pod nohy flusne.
Cítím se jako člověk bez srdce,
tak, jako chybí voda v řece.
Ale poznala jsem, že cítit znamená vidět,
a vidět, znamená cítit.
Autor smaragd1, 06.08.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné obraty jen ten konec je takový podivný.

18.01.2010 21:17:00 | mexx

jejda, tolik smutku?

07.08.2008 00:21:00 | Ladí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí