Kamufláž lásky

Kamufláž lásky

Anotace: Další " Matějovská "...

Prší.
Jako vlna přelitá přes plechový cedník
mi jedna kapka po druhé smývá mou tvář do společnosti
obtěžkanou černidly,
které po proužcích odtékají do stoky pocitů,
kde je i má láska k tobě.
Jakási kamufláž pláče
kdy nevidíš slzy…
kdy nejsem jen tou plakací pannou, ale prostě jen…
Prší.

Fouká.
A já přivírám okna do duše
protože vidět jsi v nich jenom ty, v mých oknech s černými rámy
nevoděodolné řasenky,
co tak viditelně hlásí slabotu slzných kanálků,
bránících se stoleté vodě nesoucí tvé jméno.
Jakási kamufláž zklamáním chvějícího se hlasu
kdy neslyšíš mě sténat…
Kdy nejsem jen tou citlivkou, ale prostě jen…
Fouká.

Hřmí.
Fádní dialog blesků a hromů
kdy jeden bez druhého být nemůže z jakési povinnosti
jedné letní bouřky,
která zahnala nebeskou modř do ústraní
a blesky skrz na skrz tká čerň vzdušných par.
Jakási kamufláž křiku
kdy neslyšíš mě řvát…
Kdy nejsem jen tou hysterkou, ale prostě jen…
Hřmí.
Autor a n d r é, 06.08.2008
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: Kachník, Vlk v rouše, hanele m., Duše zmítaná bouří reality, Mraveneček, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fouká,prší ,tak ať ti štěstí leí na dně třpytivých kaluží.Přeji méně vychřicí a citových bouří a pouze medově lahodnou duhu a vanilkové nebe.A dobré vlídné dlaně a tváře kolem sebe,jenž pohladí a potěší...když člověku zrovna srdce nezpívá.Ilona

19.06.2009 13:38:00 | poetická ilona

píšeš fajn stylem (pro mne teda určitě) - takhle nějak sem si psávala "zamlada" já... je mi to blízký...

08.08.2008 14:04:00 | hanele m.

dobře napsaný a originální... co víc si přát? :)

08.08.2008 09:59:00 | Duše zmítaná bouří reality

některe obraty jsou pekne, jine mi prijdou az moc na oko...

06.08.2008 22:48:00 | saddova

Hezký... jak obsah, tak i forma.

06.08.2008 21:49:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí