Na nejvyšší věži světa vlát

Na nejvyšší věži světa vlát

Anotace: °°°

Chtěla bych...
na nejvyšší věži světa vlát
a nevidět své prohry
jen větru se oddávat
a neptat se dokdy.

Chtěla bych...
na mořských vlnách kolébat duši
na křídlech ptáků obletět svět
znát i to co jiní tuší
a co nechci nevědět.

Chtěla bych...
na nejvyšší věži světa vlát
a nebát se zklamání
jen větru se oddávat
ve víře že mě zachrání.
Autor Manon.H, 07.08.2008
Přečteno 251x
Tipy 10
Poslední tipující: Lost Dream, WAYWARD, cevert, Ctěný pán, Marfuša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to udělej,dobře napsáno :-)

07.08.2008 13:47:00 | WAYWARD

souhlasím, líbí 1*

07.08.2008 13:28:00 | cevert

Hezký... jak forma, tak i obsah.

07.08.2008 13:26:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí