Pivní opice

Pivní opice

Anotace: nechlastejte, nebo špatně dopadnete

Vyspávám opici
zvracím si do postele
mé myšlenky spící
nikdo je neposlechne

Oči jak balóny
zrudlé od piva
já a pivní salóny
kde mladá kurva mi dolívá

už je mi líp
asi už vstanu
kolik včera bylo piv
z hlavy nedostanu

jdu si na hajzl ulevit
močím to zkurvený pivo
musím s chlastem polevit
nebo si propiju život
Autor Tomáš Přidal, 08.08.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí