Poslední báseň pro Oakbark

Poslední báseň pro Oakbark

Anotace: Jsi srdce

Už nezbývá,
jen poděkovat milému,
člověku z dálky,
co zůstal věrným,
po všechny ty pátky.
Pro Tebe Oakbark,
mám jen jedno přání,
ať se Ti daří,
piš, rozdmýchávej tiché vánky.
Jsi dokonalá lidská bytost,
toť vše,
tys zasloužil bys víc.
......... ta slova jsou jen pro TEBE
Autor PatriceB, 08.08.2008
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: drahý, Holis, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klaním se.
Díky, Patriku.

08.08.2008 20:42:00 | oakbark

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí