Chodské slavnosti 08

Chodské slavnosti 08

Anotace: kdo nezažil...

Jednou za rok zdejší kraj ožije
Vesničan opráší nejlepší šat,
nuda dostává mat.
Se všemi tzv. zábava šije.

Člověk projde pár stánku zastaví se i na pouti.
Tím má vyřešeno opět na rok
Předražené občerstvení, proudem teče zlatý mok.
Okolo postávají opilci a žrouti.

To je, z jejich životů, největší vytržení
Chvilka bez starostí a závazků
Den sestavení z umělosti obrázků
Jak směšné kolem dění!

Oblečení, účes pouze pro ten čas
Významná okresní událost
Zdejším se stává každý host.
Skvostné „á“ krášlí kolem hlas

Tupé pohledy, plné šrajtofle, prázdné hlavy
Tu popcorn, tu cukrová vata
To aby měl člověk záchod ze zlata
Bože, Bože to jsou stavy.

Degenerace začala, heuréka!
A pokračuje dál,
z pobudy je král.
Degenerace začala, heuréka!
Autor Edmond Kadad, 08.08.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí