Karta padá dnem vzhůru

Karta padá dnem vzhůru

Anotace: ..........

tři karty dnes padly
udeřily stůl
srdcová dáma
rozvířila sukněmi
ticho a prach
to král oněmí
a dostane strach
z neznáma

tři karty na hraně
netvař se spoutaně
v rukávu eso
myšlenky hladké
jak vyžehlená cesta
tiše nesou
tvůj život z města

poslední den
uzavřít váháš
v banku je všechno
.....
třesoucí prsty
v rozporu s klidem
táhnou svůj osud
z hromádky papíru
tak moc všem na míru
pokoušíme dosud
jestli se unaví
štěstíčko toulavý
...
padla osmička
Autor Verena, 08.08.2008
Přečteno 255x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Jiparo, Raduzk, vodnař, Bíša, Myrja, WAYWARD, její alter ego, enigman, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a co to vlastně hrajete,pokr?

09.08.2008 15:05:00 | WAYWARD

Celá, celičká se mi líbí

09.08.2008 12:17:00 | JaniHani

Mě se líbí celá:-)
Když to čtu nahals a jedním dechem - sousedi se asi také obdivují - bude 6 ráno - tak to nemá chybu.

09.08.2008 05:56:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí