Přetvářka

Přetvářka

Anotace: O nás.....,ale ne všichni jsou tací,že? :o)

Sbírka: Slova moje vlastní

Mizivá kráso,copak jsi slepá...?
Nechceš,či nevidíš,jak se vše mění?
Tisíce poutníků po světě vláčíš,
derou se nocí i krajinou denní,
aby pak zjistili,že sama kráčíš
v ústrety nicoty oddat se snění.

Vždy o krok vpřed a za sebou davy,
bloudíce v čase už ztratily hlavy.
Navenek krásní,čistí a mladí,
výkvěty lidstva,co derou se vzhůru.
Uvnitř však zrůdy,jenž hbitě tě zradí,
když z jejich povrchu odloupneš kůru!
Autor Pietro, 18.08.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí