Kde jsou

Kde jsou

Anotace: o dávno zapomenutých časech.....

Jak daleko jsou ty časy,
kdy neposlušné byly mé vlasy?
Jak dlouho je tomu,
kdy nesměla jsem potmě domů?

Chci si zase o princeznách nechat zdát,
se sedmi trpaslíky si na schovku hrát,
spát dlouhých dvanáct let,
obeplout dokola celý svět.

Chtěla bych skákat v kalužích,
nechat si vyprávět o duších,
vymýšlet si bláznivé příběhy.
Kam jen se to ty šťastné chvíle poděly?

Kam zmizela má panenka,
dospěli už Jeníček a Mařenka?
Kam poděla se nezbedná Pipi,
proč neřekne mi někdo: „ Spi ty “

Kde jsou slzy kvůli rozbitému kolínku,
kde mám svou starou holínku.
Kde ukrývá se onen jas,
co nedávno v mých očích zhas.

Pohádky mé kouzelné,
jste mému srdci souzené.
Do vás se ráda zase ponořím,
láskou a touhou zahořím.
Autor Barbara Smílová, 18.08.2005
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj já taky...Pěkná...

29.11.2005 20:26:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí