Dragonfly (aneb asociace)

Dragonfly (aneb asociace)

Anotace: Věnováno člověku, který je mou druhou polovinou, přestože netuší... Věnováno člověku, který si říká JustSpectre.

Tunel do neznáma.
Našel jsi?
Já vím.. je blizoučko. Jako ty.

Srdce tepe o závod
s větrem, který dohání tě,
však nepokoří.
Zafouká do zad, podá ruku,
pomůže nahoru. Kupředu.

Tupě zírat do temna.
Slyšíš mne?
Já vím... neposloucháš. Sníš.

Snový obraz reality.
Krasohledem pozoruješ, co tě míjí.
Buch buch..
Dvě srdce, spletené duše.
Odtržené. Roztržené.

S klidným dechem zírat.
Vzpomínat?
Já vím... na tom nezáleží.

Včerejšek vlastní náhrobek z kamene.
Minulost máry přichystané..
Hodláš připojit se.
Koleje vedoucí do tmového kraje
poutají tě k sobě.

Vlak do stanice "Dnes znovu".
Pojedeme?
Já vím... vždyť sejdeme se na rozcestí.

("tonight my soul is something more" -
calls the dragonfly.)
Autor Aishia, 09.08.2008
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Luccissek, pejrak, Egretta, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No prostě nemám slov, jak jinak;):D:D

05.12.2009 11:35:00 | Luccissek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí