SEXY B A R O K O

SEXY B A R O K O

Anotace: zaposlouchejte se a následujte mě

Utopím se v tobě rád,
jsem připraven žít ve tvém královstí,
čekám až mě povoláš,
tys barok a já sám,
teď usínám abych Tě znovu
mohl spatřit,
sexy tys navýsost.
Tak už mě zavolej
já čekám............
nemuč mě už více, já skomírám.....................
http://www.youtube.com/watch?v=XiN8fnANSdQ
Autor PatriceB, 09.08.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: LauraKošinová, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí