Krabice

Krabice

Anotace: anotace anotace

Můj černobílý pokoj
s kulisami pro pamětníky,
zapadá sem prach
i do těch nejmenších skulin,
nutí mě uklízet
a dávat do krabic

jednoho dne se probudim,
pokoj bude vlevo bílej a vpravo černej,
uprostřed tenká hranice
ostrá jak žiletka z reklamy,
budu se snažit přejít

nevim,esi jste zkoušeli chodit po žiletce
ale slyšel sem o jednom hlemýždi
a ten to dokázal

naproti v balkóně mě pozorujou stráže
muž bez ženy
žena bez muže
všichni jsme stejně zmatený,
bez smyslu hrajem svý role,
už mě bolí ruce od těch provázků
a v krku mám vyschlo

čekám až uklidí i tu naši krabici
až diváci odejdou,
strčej jí do botníku
a místo loutek
zapnou si televizi
Autor animovaný medvídek Pů, 10.08.2008
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Fiserka, kryndy, LauraKošinová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavéé :))

28.01.2009 19:19:00 | Fiserka

Moc pěkný :)

23.09.2008 16:10:00 | BoOBee

Jsem rád,že to na tebe takhle působí...děkuji

19.08.2008 00:27:00 | animovaný medvídek Pů

Tak tomu se rika inspirace, Ty jsi velmi inspirativni. Napadla me fotka, obraz, film, divadlo - to vsechno by se na Tvoji basen dalo udelat. A mozna, ze to jednou udelam. Dekuju!

18.08.2008 16:55:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí