Minerva

Minerva

Anotace: Myslim si,že si může udělat další zářez na svých opálených prsou. Jak puritánské........

Odliv je sluha
trilobitích milenců.
Mořská olejová duha
ze Saturnových prstenců.

Sytě říhaný otčenáš
v nespláchnutém pisoáru.
Frapantní víla dotčená
nemá o mě páru.

Z jihu se lehce nese
vlna pýchou syta.
Dýchá na kotníky komtese,
pěnou, Dolce vita.

Co naplat v červenci,
na obloze plné orgijí,
odnášejí vzpomínky mravenci,
verbovaní do smutných legijí.

Ona jejich pastýřem,
ze srdce z kamení.
Šmíruji potajnu vikýřem
to její znamení.

Hlasem takřka po slepu,
vábí dalšího Vojtu.
Já se strachem stále klepu
po hlasitém Post Coitu!!!
Autor barak 2, 10.08.2008
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí