PŘES MRTVOLY

PŘES MRTVOLY

Anotace: můžeme jít?2004

Sbírka: ...VZKAZY V LÁHVY...

Života půl
stojíme jak kůl
na haldě hnoje
vsedě i v stoje.

Prázný je stůl
jak hladoví vůl
meleme hubou
umíráme nudou.

Sypeme sůl
jak dynamit v důl
druhým do rány,
zavíráme brány.

Musíme žít!
Přes mrtvoly jít?
Nesmíme přeci!
Nejsme jen věci!!!

3.10.2004
Autor Eči, 03.10.2004
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí