Rusovláska

Rusovláska

Anotace: tak uvidíme, co mi na to povíte... :)

Sbírka: Ztreceno v minutě ticha

!
poslouchej
Poslouchej ty
POSLOUCHEJ TY HLASY
POSLOUCHEJ TY HLASY Z PEKEL!
!
To Satanova nevěsta vzdychá:
..Má mě rád?…..Nemá mě rád?….
…a na věky amen…
každá slza lichá
..“cink!“.. o ostnatý drát
a pramen vlasů…plamen.
!
Tak rusovlásko, neboj se..
..neboj se svých osudů…
…černých jak tvůj šat…
Jeden z nich ti na nose
Kreslí křížek z přeludů..
…pojď se podívat…
!
Utři slzy rusovlásce
Královničce z pekla
nejdřív chtěla patřit lásce,
teď se trochu lekla…
!
POSLOUCHEJ TY HLASY Z PEKEL!
POSLOUCHEJ TY HLASY
Poslouchej ty
poslouchej…
!
Autor Egretta, 11.08.2008
Přečteno 409x
Tipy 12
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Karmínka, LauraKošinová, Jiparo, 6thSun, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, je to originalni, to ano,ale muj salek kavy to neni...

12.08.2008 11:23:00 | saddova

poslouchám...

11.08.2008 07:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí