AŽ BUDEŠ VELKÝ

AŽ BUDEŠ VELKÝ

Anotace: ...2004

Sbírka: ...VZKAZY V LÁHVY...

Velký jsi plenkám
malý trenkám,
učíš se chodit,
kamenem hodit.

Už "ne" mi říkáš
křídla rozvíráš.
Život je bojiště
neschůdné schodiště.

Kapička potu
setřená rukou,
potěší čelíčko,
otevře srdíčko.

Naslouchám tobě
děťátko moje,
budu tu s tebou,
když srdce zebou.

Když bolístka tvá,
rána otevřená,
krvácet bude,
máma ti zbude.
Autor Eči, 03.10.2004
Přečteno 579x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí