Pohlazení

Pohlazení

Anotace: "někdy je prostě jednoduší to napsat..." - neznámý grafoman

Okolo hodin já chodívám,
nekončím tam cestu svou.
Mám pocit, který nemívám
a myšlenku ani jedinou.

Myšlenku chtěl bych jen
zachránit před bytostí,
jenž ochromila můj sen
svojí jedinou pochybností

Už nelze dále předstírat,
že jsem nevěřil v lásku,
slzy z očí začínám stírat
a z hrdla nevydám ni hlásku.

Nemám čas na pochybnost,
myšlenku běžím ochránit.
Již neprodám svou volnost,
abych vlasy Tvé mohl pohladit
Autor Igle Sin, 11.08.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoda tech beznych rymu, myslim, ze bys v te nasi krasne cestine nasel\a i jine rymy na tva slova...

11.08.2008 22:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí