Vánoční čas (23.12. 2007)

Vánoční čas (23.12. 2007)

Anotace: V - jako studený vítr, co venku fičí, jako bílé vločky, co padají ti do očí - a ty mlčíš!...........

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

V - jako studený vítr,
co venku fičí,
jako bílé vločky,
co padají ti do očí
- a ty mlčíš!
Á - ááá, křičí děti z dáli,
když sfiští dolů po stráni
- a ty mlčíš!
N - jako ta čarovná noc,
která nám zbývá do Vánoc
jako vánoční stromek,
co krásný je moc
- a ty mlčíš!
O - jako ty krásné ozdoby,
které zdobí náš stromek zelený.
Jako kapr,
který nám voní na talíři
jako purpura na plotně
- říkám:
"Vánoce jsou už za oknem."
a ty mlčíš!
C - jako napečené cukroví,
co dům krásně provoní,
jako vánoční koledy,
co zpívají andělé.
Jsou tu Vánoce,
a ty přece mlčíš!
- stále mlčíš!
Venku padá sníh bílý.
A já čekám,
čekám až mě aspoň prozvoníš.
- a ty stále mlčíš!
E - jsou emoce,
co naplní nás na Vánoce
- říkám:
"Chci slyšet tvůj hlas!"
- Ale ty mlčíš!
Koukám ven,
za oknem vločky se honí
a mobil mi v dálce tiše zvoní.
- říkám si:
"A ty už nemlčíš!!!!"
Autor MjUzIKberus, 12.08.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí