Parník

Parník

Anotace: sľuboval mi ........

Venčeky uvila som z púpavy
a potom pustila ich po vode.
To tata daroval mi hračku,
rozprávkový parník vysnený.

Až budeš veľká,
tak ti kúpim naozajstný,
čo odvezie ťa až tam,
čo sú oceány.

Ďakujem ti tata,
už sa na tu plavbu teším,
veď ty budeš na tej lodi
kapitánom mojim!
Autor Anny, 18.08.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký!

30.05.2006 21:40:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí