Růže z ráje

Růže z ráje

Anotace: (přepsané)

Přiletěl.. já spící
-anděli, co neseš?
růži vonící
-tu správně nejseš

ne, já se nemýlím
-snad přece splet ses
my jsme se strefili
-jo, pádem z nebes!

cos to řek, padlý jsem?
-ne, jenom zablácen
mně let nezdařil se
-budiž zpět navrácen

pro tebe vykvetla
-v zahradě rajské?
odtamtud přilétla
-dárek danajskej..

najednou láska - bum!
k ní ve mně vzplála
kousíčkem ráje rtům
růže se stala

rudé rty, rudý květ
srdce žár rudý
navždy chci líbat smět
dar od pobudy
Autor Petbab, 12.08.2008
Přečteno 333x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, LucQa, Psavec, spare, Holis, Simísek, NikitaNikaT., igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, líbí se mi.

12.08.2008 22:25:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí