Plynové opojení

Plynové opojení

Anotace: :(

Nerozhodným hlasem,
šeptám a naříkám.
Slova jsou pasé,
sedím a vzlykám.
Nechám se unášet,
touhou a sny,
cítím tu ucházet,
puštěný plyn.
Na svou zeď nářku,
připínám strach,
dopíjím flašku
už bez obav.

Čekám,
slyším jen sykot
jak hadí hlas,
který provokuje
dráždí a smrdí.

Tiše se prodírá,
k mému tělu,
život už nevnímám,
už na něj seru.
Je jenom jedno nebe,
je jenom jeden Bůh,
had už mou duši bere,
tak Bůh jen suď.
Autor Ďábel sám, 12.08.2008
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda rarachu... kdo by to řek... že aj ty o Bohu... :o)

12.08.2008 18:16:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí